Medlemskap i Glömda Barnen

Vi välkomnar intresserade medlemmar och volontärer som vill hjälpa till med det praktiska, men man kan även välja att bli medlem för visa sitt stöd för Glömda Barnens verksamhet i samhället.

Unga medlemmar i behov av stöd ges möjligheten att åka på läger i norra Dalarna, prova klättring, fiska, grilla, tälta, spela fotboll, fotografera med mera. Barn och ungdomar kan komma med egna förslag som vi försöker möjliggöra.

Föreningen Glömda Barnen erbjuder sina medlemmar:
˜ Personlig rådgivning till unga medlemmar och oroliga vänner eller anhöriga (under tystnadsplikt).
˜ Telefonrådgivning och stödgruppsverksamhet till samma skara(under tystnadsplikt).
˜ Kurser med information runt nutida ungdomsliv för barn och ungdomar utan vägledning.
˜ Möjlighet att under tystnadsplikt hjälpa till barn och ungdomar i behov av stöd med vägledning.
˜ Underhållning och för intresserade ungdomar möjligheten att delta vid Skyddsänglars Kabaré
˜ Juridisk rådgivning för unga och deras närstående vid relevant behov av sådan.
˜ Möjlighet att besöka lokalen för stöd och umgänge med likasinnade.
˜ Vid rådgivning och stödgruppsverksamhet Alla i föreningen har tystnadsplikt

Föreningen jobbar i hopp om att i framtiden bilda en stiftelse för att kunna förbättra stödet i frågor som utbildning, körkort och liknande. Vi jobbar dessutom vidare för att möjliggöra en egen tidning.

Medlemsavgift / år:
Vuxen: 250kr